Nasza Kuchnia
W ostatni weekend w Busku Zdroju odbył się Jarmark Norbertański i promocja produktów regionalnych. Były też prezentacje lokalnych restauracji w ramach Polskich Kulinariów w Busku, my też zaprezentowaliśmy naszą KUCHNIE DLA ZDROWIA i jeszcze pozyskaliśmy nowych, regionalnych dostawców do tworzenia naszego menu : „Kozi Smak” (wspaniałe sery od miękkich przez fetę do długo dojrzewających) Miody Napękowskie (ekologiczne, wspaniałe w smaku i pięknie pachnące, różne rodzaje od unikatowych wrzosowych, przez akacjowe, lipowe do gryczanych i spadziowych), wina z winnicy „ Złota Wieś” (wytrawne białe i czerwone oraz różowe) oraz warzywa, owoce a także przetwory z gospodarstwa ekologicznego z Cisowa od Państwa Machockich. Nie zapominamy też o produktach wcześniej u nas używanych, jak oleje z „Olejarni Zagłoba", która ma szeroki wybór olejów (rzepakowy, lniany, czarnuszki, dyniowy i przez nas ulubiony makowy).